hulpkok

Functie

je helpt de kok met het bereiden van gerechten, je maakt snacks en salades. Staat in voor de mise en place.

Jouw profiel

stipt, net, verzorgd voorkomen, kan in teamverband werken, kan orders opvolgen

De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast De ingrediënten doseren en mengen Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen Groenten en fruit wassen en schoonmaken Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Solliciteren

David Szostak


 


hulpkok
2024-05-22 - 2024-06-25

Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Gemiddeld loon: 2000
Valuta: EUR
Address place: NIEUWPOORT
ZEEDIJK 69
Land: België
Postal Code: 8620
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54

 

Rapporteer deze vacature

 

Share